Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Luleå LDK

Följ

Luleå Domarklubb

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Luleå LDK
Luleå LDK

Kontaktinformation

Namn Luleå LDK
Adress Sandnäsetvägen 146
Postadress 97594 LULEÅ
E-post styrelsen@luleadk.se
Orgnr 897000-7996
Kontonr Plusgiro: 67826-8

Om Luleå LDK

Luleå Domarklubb förkortas LDK, är en ideell förening bestående av domare främst från Luleå, Boden med omnejd. LDK är en partipolitisk, fackförbundspolitiskt och religiöst obunden förening.

Luleå Domarklubbs verksamhetsidé är att Luleå Domarklubb ska arbeta för att det finns duktiga fotbollsdomare. Detta ska främst ske genom att det finns bra utbildning och god rekrytering men också genom att jobba för att underlätta medlemmarnas kontakter med övriga intressenter som är involverade inom fotbollen. En viktig del av LDK arbete är att se till att det finns en god gemenskap mellan medlemmarna.

Luleå Domarklubbs vision är att Luleå Domarklubb ska vara en ledande domarklubb i norra Sverige. Klubben ska ha en god åldersstruktur med domare i hela seriesystemet. Rekrytering ska arbetas med på ett långsiktigt och effektivt sätt med målsättningen att aldrig ha brist på domare. Det ska vara roligt att vara medlem i Luleå Domarklubb.